Brood & banket
Aannemer voor industrievloeren sinds 1974
Onze vloeren garanderen veiligheid en hygiëne voor uw brood en banket.
De uitdaging voor een industrievloer in de brood- en banketindustrie
Waar droge meelresten bij de broodproductie slipgevaar kunnen veroorzaken, gebeurt dat in de banketsector vooral door natte producten. Voor al deze – en veel meer – eisen, staan we klaar met 50 jaar ervaring!
De meest gelegde vloeren in de brood- en banketindustrie
- vloeroplossing op maat;
- bestand tegen grote temperatuurverschillen;
- gemakkelijk te reinigen, ook met stevige schoonmaakchemicaliën
- bestand tegen veel transportbewegingen;
- mogelijkheid tot extra wandbescherming;
- vlotte afwatering.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, of uw huidige site wil restaureren: MR Vloeren helpt u met een hygiënische, snelle en duurzame vloeroplossing op maat van uw bedrijf!
De meest geschikte vloeren in de brood- en banketindustrie
Efficiënt
Met onze vloeren optimaliseren we uw bedrijfsprocessen, met onze aanpak garanderen we een vlotte installatie.
Duurzaam
Onze vloeren doorstaan niet alleen de tand des tijds, maar zijn ook langdurig bestand tegen alle belastingen.
Proactief advies
We denken vanaf het beginstadium met u mee. Zo zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.
Nauwkeurige realisatie
Een voorstel op maat, geleverd en geïnstalleerd met oog voor detail en een realistische planning: daar kunt u op bouwen.
Vloeroplossing op maat?
Neem contact met ons op
Jean-Claude de Maaijer, zaakvoerder MR Vloeren